Mooie aftrap voor Metal Heaven op de Metavak

  14 oktober 2019

Metal Heaven Team Wim en Ed

Alhoewel Rhodium24 momenteel nog niet beschikbaar is op de markt, waren we toch van mening dat we deze gelegenheid niet konden laten liggen om het al aan de markt te tonen. En eerlijk is eerlijk, we zijn er nog een beetje beduusd van…! De aanloop was boven verwachting en de reacties erg positief.

Zowel metaalverwerkende bedrijven als inkopende partijen zoals machine- en apparatenbouwers, hebben hun interesse getoond. We hebben leuke en interessante nieuwe contacten gelegd. Iedereen bedankt voor het bezoek en feedback die we mochten ontvangen. Het sterkt ons in de overtuiging dat we op de juiste weg zijn om veel bedrijven te kunnen helpen in de nabije toekomst!

Tijdens Q4 van 2019 zullen een viertal Nederlandse bedrijven Rhodium24 uitgebreid gaan testen. De verwachting is dat het begin 2020 daadwerkelijk op de markt zal komen.
Op de hoogte blijven van onze vorderingen? Laat het ons even weten via een berichtje via info@metal-heaven.com.

Terug